Organizari Parastase

Lasa tot stresul organizarii parastasului pe seama noastra.

Organizam parastase, slujbe de pomenire a mortilor si pomeni prin care sa va puteti arata dragostea si respectul fata de persoanele dragi trecute in nefiinta.

Va punem la dispozitie orice fel de pachete alimentare aveti nevoie, coliva, colaci pentru pomenirea celor trecuti in nefiinta, precum si legatura cu mai multe restaurante in domeniu pentru alcatuirea unui meniu in functie de dorintele familiei indoliate.

Ce reprezinta parastasul si cum se organizeaza acesta?

Parastasul sau slujba de pomenirea a mortilor, reprezinta ocazia in care toti care l-au iubit candva pe defunct se aduna si se roaga pentru sufletul acestuia. Pomenirea mortilor nu poate avea loc decat in anumite perioade din an si conform traditiei crestine, aceasta se organizeaza in ziua a 3-a, ziua a 9-a, ziua a 40-a de la inmormantare. Ulterior la 3 luni, 6 luni si 1 an; apoi se organizeaza in fiecare an, pana vor trece 7 ani de la momentul decesului.

Doriti sa scapati de grija cumparaturilor, preparatul si servitul acestora pentru pomana de inmormantare?

Va punem la dispozitie meniuri complete, prestabilite pentru a putea organiza cat mai rapid pomana sau parastasul la domiciliusau in orice alta locatie aleasa de dvs.

Ne ocupam de toate. Daca aveti nevoie de noi, nu ezitati sa sunati la 0700 000 000.


Coliva - 45 lei / 85 lei

coliva parastase pomeni

  • 1 coliva mica are 1 kg si costa 45 lei
  • 1 coliva mare are 2 kg si costa 85 lei


Meniu de Post - 45 lei

meniu de post parastase

Meniul de Post pentru parastas contine:

  • pilaf cu legume si ciuperci
  • fasole batuta
  • pate vegetal
  • muraturi
  • masline
  • napolitana
  • eugenie
  • zacusca (1 borcan)
  • mar
  • pahar coliva
  • japoneza
  • plic Ness
  • suc, bere, apa (la alegere)
  • chibrit / lumanare


Meniu de Post cu peste - 50 lei

meniu de post parastase pomeni

Meniul de Post pentru parastas contine:

  • macrou la cuptor cu lamaie
  • pilaf cu legume si ciuperci
  • pate vegetal
  • icre
  • masline
  • napolitana
  • eugenie
  • zacusca (1 borcan)
  • mar
  • pahar coliva
  • japoneza
  • plic Ness
  • suc, bere, apa (la alegere)
  • chibrit / lumanare


Colaci - 15 lei

coliva parastase

Colaci pentru inmormantari si parastase

  • cap costa 15 lei
  • prescura costa 15 lei
  • arhanghel costa 15 lei


Meniu de Dulce - 45 lei

meniu de dulce parastase

Meniul de Dulce pentru parastas contine:

  • pulpa de pui la cuptor
  • pilaf cu legume
  • carnacior
  • salata
  • pate de pui / porc (la alegere)
  • magura
  • croissant
  • pahar coliva
  • mar
  • japoneza
  • plic Ness
  • suc, bere, apa (la alegere)
  • chibrit / lumanare


Meniu de Dulce cu Peste - 50 lei

meniu de dulce cu peste parastase

Meniul de Dulce cu Peste pentru parastas:

  • macrou la cuptor cu lamaie
  • pilaf cu legume si ciuperci
  • branza topita
  • masline
  • icre
  • pate de pui / porc (la alegere)
  • magura
  • croissant
  • pahar coliva
  • mar
  • japoneza
  • plic Ness
  • suc, bere, apa (la alegere)
  • chibrit / lumanare

Organizare Parastas Restaurant

restaurant ivans

Parastas Restaurant Ivan's

Doriti organizarea parastasului intr-un restarant?

Va punem la dispozitie meniurile partenerului nostru Restaurant Ivan's. Va rugam sa ne contactati pentru a pune la punct toate detaliile.

Meniu Parastas Standard - 55 lei

  • ciorba de vacuta/pui
  • trio de ceafa de porc, pulpe de pui dezosate, carnati proaspeti servit cu cartofi taranesti
  • salata de varza alba
  • chifle
  • cafea

Meniu Parastas de Post - 60 lei

  • aperitiv: ciuperci umplute, salata orientala, fasole batuta, salata de vinete, bruschete cu rosii, masline negre, rosie, castravete, ardei gras, pate vegetal
  • sarmale cu orez si legume servite cu mamaliguta
  • chifle
  • cafea

Meniu Parastas Complet - 70 lei

  • aperitiv: nufar de rosie cu salata de vinete, florete de salam de sibiu, muschi file de porc, sunca praga, evantai de cascaval, petala de ardei cu pasta de branza, tartina cu ton, dobos, triunghiuri de telemea, castraveti verzi, masline negre
  • trio de ceafa de porc, pulpe de pui dezosate, carnati proaspeti servit cu cartofi taranesti
  • salata de varza alba
  • chifle
  • cafea