Transport Intern si International

Transport Repatrieri

ASIGURAM SERVICII DE REPATRIERE DECEDATI IN CAZURI DE URGENTA !

 

Uneori, soarta ii duce pe cei apropiati noua spre un sfarsit neasteptat, intr-o tara straina. Nu putine sunt situatiile in care romanii decedeaza in Europa. Repatrierea unei persoane care decedeaza intr-o alta tara este o adevarata provocare pentru rudele ei. Incepand de la intocmirea actelor pana la gasirea unui mijloc de transport corespunzator, totul este foarte greu de indeplinit.

 

Serviciile noastre de repatriere decedati sunt orientate tocmai spre a oferi un ajutor prompt si eficient rudelor care vor sa rezolve cat mai rapid totul. Ne dori sa aducem o cat de mica alinare celor care sufera o asemenea pierdere si sa ii ajutam sa treaca peste clipele grele la care viata ii supune. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suntem o echipa completa de profesionisti specializati in repatriere internationala. Dispunem de toate dotarile necesare si de angajati calificati in indeplinirea acestor proceduri dificile. Pe langa transportul cetatenilor romani decedati in tari europene, asiguram si repatriererea cetatenilor straini decedati in Romania.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Imediat dupa ce ne contactati, demaram urgent toate procedurile ce trebuie indeplinite si ne ocupam, in prima faza, de documentatia ce trebuie intocmita in vederea indeplinirii serviciului de repatriere decedati. Daca decesul se petrece intr-o tara in care nu avem punct de lucru, trebuie sa stiti ca va putem ajuta si in acest caz deoarece colaboram indeaproape cu firme specializate din state precum Spania, Germania, Franta, Marea Britanie etc.